© COPYRIGHT 2009-2011. KENNEL YAN-YAN.

© YAN-YAN 2009-2012.

lundi 3 mai 2010

Boomer tässä tarkkailee Eki setää..
Ekillä taas on mielessä nämä siivekkäät.. Enriquelle kuuluu hyvää, sehän jäi eläkkeelle ja on sopeutunut ihan ok pihakoiraksi. Lintujen varjot verannan katolla saavat sen tosin hulluksi. Se huutaa suoraa huutoa ja juoksee ympäriinsä, koska on varma että linnut ovat sisällä. En tiedä johtuuko tämä vanhuuden kaihista vai mistä mutta muuta apua siihen ei ole kun ottaa setä sisälle rauhoittumaan. :)
Kattohaikara, näitä täällä riittää. On ainakin kaksi pariskuntaa joilla on pesät, ihan tässä meidän talon lähellä.

Sisko ja sen veli vauhdissa. Ovat aina tukkanuottaisilla millon mistäkin lelusta. Mollin harrastuksiin kuuluu myös istuskella Idéfixin päällä.. :)

Idéfix jolla on pohjaton ruokahalu.. On kunnostautunut tuhomaan kaikki muoviset kukkalaatikot ja ruukut. Nyt niitä ei enään pihalla olekkaan kun pari jäljelle jäänyttä. Ne olen nostanut ylös, siinä toivossa että se jättäisi ne rauhaan. Idéfix osaa myös hypätä toosi korkealle ja tosta noin vaan ihan paikaltaan. Kenguru- reaktion siinä laukaisee vaikka se kun vien bio-jätettä kompostiin. Olen myös erinäisen kerran nähnyt sen banaaninkuoret suussa kirmaamassa Mollia karkuun.
Eillen iltalenkillä se löysi kuolleen pulun lantakasata ja arvatkaa vaan söikö se sen?

Onneksi tästä muovin syönnistä ei ole tullut mitään ongelmia, ihmettelen vaan että on sillä aikas rautamaha.
Millalla on nyt sitten juoksut.. Lenkillä se on ollut mukana kuten ennenkin, koska ainakin toistaiseksi Ide ei ole ollut siitä liikaa kiinnostunut. Pihalle en sitä uskalla kyllä jättää, ilman valvontaa.. sitä kun ei voi olla koskaan varma.
Wisteriaankin on tullut kukat.. se on ihan kohta kesä !!

1 commentaire:

Pamu & Hirmut a dit…

Voi että mitä kuvia tässä ja tuossa allakin! :) Kevät ja kesä tulee kohisten - jesh! Kiva kuulla, että E. on sopeutunut eläköitymiseensä hyvin. :)