© COPYRIGHT 2009-2011. KENNEL YAN-YAN.

© YAN-YAN 2009-2012.

lundi 8 mars 2010

Tervetuloa kevät !

Kevät on tullut tänne Belgiaan. Ihanaa, onkin ollut harvinaisen kylmä ja piitkä talvi meillä. Vieläkin voi aamulla olla pikku pakkasta mutta lunta ei ole, eikä toivottavasti enään tulekkaan.
Koirat kirmaavat tässä kukkameressä ( en muista kukkien nimeä,valitettavasti) mutta kauniita ne ovat ja niitä on paljon.
Illuusia eli meidän Mollimme jota nykyisin myös sammakoksi kutsutaan. Mollille ekassa näyttelyssä tuomari totesi että sillä on vähän liian ulkonevat ja pistävät ns. sammakon silmät. Siitä siis tämä uusi lemppari :).
Eillen oli meidän Boomerin synttärit, niitä juhlittiin pitkällä lenkillä ja mehevillä luilla jotka herkuteltiin kotipihalla. On muuten loistava keino pitää hampaat puhtaina. Alkuun en uskaltanut moisia syöttää kun pelkäsin tappelu selkkauksia mutta mitään semmoista ei ole onneksi tullut. Nyt on tapana tarjoilla kaikille naudan sääriluu kerran viikossa.
Molli ja Idéfix ovat kovia kepakko faneja. Molli voisi hakea keppiä loputtomiin asti. Idéfix ei ole ihan niin fanaatikko mutta kyllä sekin usein kapula huulessa kuljeilee.

Molli keppinsä kanssa.
Idéfix.
Milla Magia.
Tässä sitten kuva vastaus Maikulta saamaamme haasteeseen. Milla ekana talvenaan, 8kk ikää ja kuva on otettu marraskuussa 2007. Ylä kuvassa Milla onkin melkein kolmevuotias ja onhan se kyllä tässä vielä vähän pentumainen :).

2 commentaires:

Maikku a dit…

Oi ei noita haikaroita. Mä olen monta kertaa yrittäny reissuilla ottaa niistä kuvia, mutta turhaan :(
Teillä alkaa olla jo niin lumetonta ja tavallaan niin kesäistä :)
Meillä täällä odotetaan, että toi lumi sulaa ( vaikka rakastanki talvea )ja alkaa armottoman pitkä rapakausi :( Hevosten vehkeitä ( varusteta) saa pestä loputtomiin :(
Kesä ja kevät itsessään on kaunista, mut se sais tulla heti talven jälkeen ilman noita rapakausia :)'
Mä olen Idefix fani ja se on niin kaunis :)

Anonyme a dit…

Täällä voi käydä katselemassa miltä meilläkin ehkä näyttää parin kuukauden päästä...

Nauttikaa keväästä.

t. Sirkku & Jätkät