© COPYRIGHT 2009-2011. KENNEL YAN-YAN.

© YAN-YAN 2009-2012.

lundi 14 décembre 2009

No nyt ovat pakkaset saapuneet Belgiaankin. Torstaiksi on jopa luvassa lunta !!
Olisikin kiva jos saataisiin valkoinen joulu. Boomer tassa vaki paikallaan verannalla, josta se nakee suoraan ruokasaliin. Laitan koirat aina ihmisten ruokailujen ajaksi sinne etteivat ole jaloissa kerjaamassa. Milla on ainoa joka saa olla silloinkin sisalla ...uskomatonta mutta totta, se ei kerjaa. Oikeasti koirista ei kerjaa kukaan muu, paitsi Boomer.
Idefix eli Stigu . Odottelen edelleen pentujen rekisteri papereita.. Kuulin juuri tutulta aussi kasvattajalta etta saattaa menna jopa 6 kuukautta . Huh huh .. Nayttelyihin ei ole asiaa ennen kun on rekkarit hanskassa.

Millan kanssa oltiin eillen meidan vuoden ensimaisessa ja viimeisessa nayttelyssa. Meinasi kayda hassusti, silla nukuin aamulla pommiin ja lahto viivastyi tunnilla. Onneksi kerkesin kuitenkin ajoissa. Milla nimittain esiintyi viidentena kehassa.

Saatiin mukavaa seuraa Ruotsalaisesta Norsk Buhund kavattajasta ja vietettiinkin koko hauska paiva yhdessa.

Millasta tuli sitten erinomainen Belgian voittaja -09 , ROP ja sai sertin ja cacibin. Ihan kiva, nyt puuttuu viela yksi serti valionarvosta. Ryhmassa palkittiin vain kolme parasta ja siella ei parjatty.Sen voitti husky.
Tuomarina oli G.Pentenero, Italialainen vanhempi herra jonka piti myos arvostella ryhma mutta oli sitten ilmeisesti estynyt. Isossa kehassa oli arvostelemassa semmoinen nuori hintela kaveri joka jai minulle arvoitukseksi.







1 commentaire:

Lotta&Kapu a dit…

Onnea Millan näyttely menestyksestä.