© COPYRIGHT 2009-2011. KENNEL YAN-YAN.

© YAN-YAN 2009-2012.

dimanche 4 octobre 2009

No niin.. me ollaan vihdoin aloitettu treenit. Tokossa molemmat omat kasvatit ja pakko hehkuttaa että meidän Molli on NIIN mahtava.. :0)
Sen kanssa on tulevaisuudessa kisakentät tähtäimessa. Tavoitteena siis, kisata ns. Belgialaista tokoo, jossa ihan omat saannöt. Pikkusen erilaiset kun siinä mihin Suomessa on totuttu.

Millan kanssa aloitettu agi. Ihan alkeista. Tosi kivaa on ja nakin voimalla mennään. Aika näyttää kisataanko me sen kanssa tässä lajissa. Pääasia kuitenkin että on hauskaa.
Tokoa hiotaan keskiviikko iltaisin. Hattua voi Millallekin nostaa, koska vuoden tauonkin jälkeen se on oman ryhmansä parhaimmistoa. Tosin ryhmän taso ei ole huikaisevan korkealla.
Idefixille edelleen toivon löytavani jonkun mukavan, harrastavan ihmisen ja että se jäisi tähan lähelle. Siinäkin on ainesta vaikka mihin, minulla vaan aika ei tahdo riittää ..
Muutamia syyslenkki kuvasia.


Idefix ja Milla.
Millalta muuten kaikki karva lähtenyt ja sen häntakin on kuin olematon siima. :)


2 commentaires:

Maikku a dit…

Toivotaan, että noin kauniille pennulle löytyy kiva koti. Jöötti ei varmaan ole niin kovin yleinen siellä teillä päin... Onko siellä muuten paljon koiria ja koiraihmisiä ?

Tuija a dit…

Voi miten kivaa että olette päässeet harrastamisessa alkuun!! Onnea teille kaikissa lajeissa :)

Toivotaan että Idefix saisi hyvän kodin!